et.celtic-hearts.com
Teave

Tra maastikukujundus

Tra maastikukujundus


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


Tra maastikukujundus New Yorgi osariigi parkide, puhke- ja ajalookaitse osakonna jaoks.

Scarsdale'i külas asuval krundil asub puidust vooderdisega tellistest rantšo. See asub mõlemalt küljelt tagasi laia ajami, mida ääristavad küpsed männid ja okaspuud, millest mõnel on mitu tüve. Maja koosneb kitsast ristkülikukujulisest jalajäljest, mille pindala on 2300 ruutjalga, koos pikendatud 1500-ruutjalaga verandaga, mis ümbritseb esi- ja külgmisi. Suur puidust tekk tagab ülemineku verandalt esiküljele.

Maja tagaosas asub 1930. aastate alguse juurdeehitus, mida kasutatakse nüüd kolme autoga garaažina. Garaaz sisaldab betoonplokkvundamenti ja täiskõrgusega tellissein. Garaaži sissepääsu lähedal asub kivist veelaud, veelauda ümbritseb väike tugisein ja betoonplaat ulatub aiaalasse.

Tagaküljel on garaaž ümbritsetud kivist tugimüüriga. Mõned istutused, muru ja garaaž ise toimivad linna rohelise puhvrina.

Kuuma suvepäikese eest pakub varju lehtla.

Majas ja kohas leidub mitmesuguseid nii põlis- kui ka dekoratiivpuid, sealhulgas elusaid tamme, valgeid mände ja mitmeid varjupuid. Majast paremale jääb suur muruplats, erinevad suured varjulised puud ja istutuspeenar, mis oli maja algse ehituse lahutamatu osa.

Disainiprotsess

Klient soovis kaasaegset välimust, kuid sait meeldis talle ka. Olemasolev maja ei sobinud kaasaegse esteetikaga, kuid koht oli seda tüüpi maja jaoks ideaalne. Tellija ei soovinud olemasoleva garaaži terviklikkust rikkuda ning maastiku planeerimisel olid esmatähtsad maja ja garaaž. Klient soovis muru, mis oleks kutsuv, kuid vajab ka hooldust.

Klient palus meil kujundada kodule välieluruum. Ta ei tahtnud, et maja tunneks end suletuna või õuealast ära lõigatud. Klient soovis oma haljasala laiendada ja garaaži projekteerimisprotsessi kaasata.

Saidi kontekst

Klient ostis Lõuna-Houstonis 1,5-aakri suuruse krundi, millel oli kunagi suur maja. Kui ta kinnisvara ostis, ei olnud maja elamiskõlbulik, kuna sinna oli sisse murtud. Klient ostis kinnistu selleks, et maja lammutada ja teha sellest tagahoovi oaas. Ta tahtis ehitada maja, mis sobiks selle kohaga ja oleks Vahemere või Hispaania Vahemere stiili iseloomuga.

Tagumisest hoovist avaneb vaade lahele ja Houstoni kesklinnale. See ruum oleks tagahoovi oaas, kus klient soovis meelt lahutada. Selle saavutamiseks soovis tellija välikööki koos toiduvalmistamisala ja elamispinnaga. Samuti soovis ta, et majal oleks Vahemere hõng, mis peegeldaks selle asukohta. Selleks soovis ta kiviseina, kaminat, terrakotaplaati ja kivikatust.

Klient soovis privaatset väliruumi sõprade ja pere meelelahutuseks ning ta soovis, et siseõu oleks majale avatud. Maja oli kliendi peamine kodu. See oli tema elutuba, köök, söögituba ja kontor. Ta soovis kujundada välisruumi, mis sulanduks tema koju ja ühendaks õue tema siseruumiga. Maja tagaküljel asuv siseõu oleks pere ja külaliste kogunemise koht. Maja taga on kaetud ala, kust avaneb vaade Houstoni kesklinnale. See on ka väikese oja lähedal, mis voolab lahest. Kaetud ala on ideaalne meelelahutuseks ja seal on ka grillimiskoht.

Majaomaniku profiil

Kohtusime kliendiga sügisel 2014. Klient andis meile kiire ülevaate, mida ta projektis soovib. Ta otsis uut tagaaeda ja tahtis maja tõsta. Ta otsis ka koduõuest veidi rohkem ruumi, et külalisi kostitada.

Arutasime mitmeid ruumi ideid. Klient ütles meile, et ta soovib midagi uut ja kaasaegset ning et ta soovib, et see sulanduks tema koju. Ta tahtis midagi, mis päeval hea välja näeks ja öösel pilkupüüdev.

Kui kliendil oli umbkaudne ettekujutus, mida ta tahab, asusime tööle. Töötasime kliendiga mitu kuud. Samal ajal jätkasime esialgsete kavandite uuendamist. Töötasime koos ehitajaga tagamaks, et projekt vastab tema eelarvele, mis oli alla 100 000 dollari.

Projekt ise hõlmas uut tagaaeda, kaetud siseõue, tara, grilli ja kogu uut haljastust. Projekti lisasime ka teki ja pergola, mis on kaetud alad maja esi- ja tagaküljel. Lisasime kindlasti ka basseini väljas meelelahutuseks.

Kliendile meeldis projekt nii väga, et ta otsustas anda meile võimaluse hallata kogu tema maja interjööri. Ta palus meil teha ümber kogu maja sisemus, sealhulgas kõik vannitoa ümberehitused. See oli päris töö! Klient ütles meile, et on huvitatud meie teadmiste kasutamisest oma kodu palju funktsionaalsemaks ja kaasaegsemaks muutmiseks. Samuti soovis ta, et tema kodus oleks unikaalne teema.

Üks peamisi probleeme, mis kliendil koduga tekkis, oli väike magamistuba. Tal oli raske toas magada. Siin tuli sisse avatud vannitoa kontseptsioon. Saime luua vannitoa ilma traditsioonilist vanni ja dušši kasutamata. Nii oleks kogu ruumis rohkem hingamisruumi, muutes selle mugavamaks magamistoaks ja vannitoaks.

Teine oluline täiendus sellele projektile oli õhukanalite lisamine kogu maja ulatuses, mis kaotas kodus pideva tolmutunde. Klient oli üllatunud õhust, mis kogu majas laiali levis.

Lõpuks saime võtta originaalplaanid ja luua kauni kodu, mis näeb hea välja ja millel on funktsionaalsus, mis kestab aastaid.

Vaata videot: TRA - Nfasis. Choreography by Diego Vazquez


Kommentaarid:

  1. JoJorn

    Vabandan sekkumise pärast ... olen sellest olukorrast teadlik. One can discuss. Kirjutage siia või PM -is.

  2. Rohan

    Õige! I completely share your point of view.

  3. Bana

    Ma arvan, et see on pettekujutelm.

  4. Matilar

    Jagan täielikult teie arvamust. Ma arvan, et see on hea mõte.

  5. Garry

    Mul on kahju, see on seganud ... Ma saan sellest küsimusest aru. Arutame. Kirjutage siia või PM -is.

  6. Juro

    Vabandan, aga minu arvates teete vea. Kirjuta mulle PM-i, räägime.



Kirjutage sõnum